MARTINGROENTEKSTEN

Tekstschrijver & Social Media

SEO Website Analyse

 

Wat is SEO Website Analyse?

Met de SEO Website Analyse krijgt je inzicht in de huidige “staat” van je website op het gebied van SEO. Onderzoek vindt plaats naar de woorden waar je op gevonden wil worden. Daarnaast een positie- en concurrentie analyse. Als je nog geen website hebt, schrijft MartinGroenTeksten de content voor je website, die uiteraard voldoet aan de eisen van SEO Website Analyse.

Wat levert de SEO Website Analyse op? 

Aan de hand van de analyse wordt advies uitgebracht over de haalbaarheid van de doelstelling die je hebt met je website. Onderdeel van het advies is een actieplan, waarbij MartinGroenTeksten zorgt voor de juiste content voor op je website. Vervolgens meten we vier keer per jaar de prestaties van je website en actualiseren we de acties.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website blijvend wordt gevonden?

Het actieplan bevat alle acties die nodig zijn om gevonden te worden en hoog in de zoekmachines op internet te verschijnen. Dit zijn terugkerende acties, die MartinGroenTeksten geheel voor je kan verzorgen. Hou je het bij een eenmalige analyse en actie, dan denken de zoekmachines al snel ‘dat je slaapt’ en ben je terug bij af. Je website vraagt dus continue om aandacht.

Waarom wil je gebruik maken van SEO Website Analyse? 

Iedereen met een website wil graag meer omzet of klanten genereren uit zijn of haar website. Naast goede content, is het belangrijk dat je goed gevonden wordt in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google. Helaas is het niet zo dat als je een website hebt, je automatisch goed gevonden wordt.

De term SEO heb je waarschijnlijk wel eens gehoord, maar wat houdt dat in? SEO betekent: Search Engine Optimalisation. Je website moet aan een aantal voorwaarden en regels voldoen. Daarnaast is de kwaliteit van je website en teksten, zoals Blog berichten, erg belangrijk om goed gevonden te worden. Gebruikmaken van Social Media speelt ook een belangrijke rol.

Wat kost de SEO Website Analyse? 

De analyse kost eenmalig 480 euro. De content voor je website kost eenmalig 560 euro. Voor 1.040 euro in totaal beschik je over een website met de juiste content, waarmee je jouw doelgroep bereikt en waarmee je gevonden wordt door de zoekmachines op internet.

Als je het actieplan door MartinGroenTeksten wil laten uitvoeren, sluit je een maandabonnement af voor 145 euro per maand. Voor een jaarabonnement, wordt elf maanden in rekening gebracht. Dit is een gemiddelde prijsindicatie. De daadwerkelijke abonnementskosten zijn uiteraard afhankelijk van de benodigde acties die na de analyse van de “staat” van je website in het actieplan worden opgenomen. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Waar bestaat de SEO Website Analyse uit? 

 

Werkzaamheden

Uren

Vaststellen doelstelling website

0,5

Website Analyse met aanbevelingen:

  • Structuur website;
  • Snelheid website;
  • Mobiel vriendelijkheid van de website

2

Zoekwoorden analyse

1

Concurrentie analyse

0,5

Status rapportage Keywords & Ranking

1

Bespreken status en actieplan

0,5

Onvoorzien: bijsturen en heranalyse

0,5

Status rapportage Keywords & Ranking

1

Bespreken rapportage 2 & 4 (bijstellen)

1

Totaal

8

 
UA-112790760-1