MARTINGROENTEKSTEN

Tekstschrijver & Social Media

 

Een betaalbare tekstschrijver

Bij het bepalen van de prijs spelen verschillende factoren een rol. Als een goede tekstschrijver en adviseur denk ik mee met de klant. Ik weet feilloos scherpte aan te brengen, de lezer te raken en tot actie aan te sporen. Deze expertise is veel waard. Zou de vraag eigenlijk niet moeten zijn wat een tekstschrijver oplevert?

Het tarief bepaal ik aan de hand van een aantal factoren:

  • Hoe ingewikkeld is de opdracht?
  • Hoe vaak wil je dat ik voor je schrijf?
  • Wanneer is de deadline?
  • Is de opdracht eenmalig of structureel?

Wat kost een tekstschrijver?

Rekening houdend met de bovenstaande factoren die van belang zijn voor het berekenen van de totaalprijs, hanteer ik een tarief van 65 euro per uur exclusief BTW. 

Voor journalistieke activiteiten breng ik geen BTW in rekening.

Neem contact met me op voor een passende offerte of vraag de SEO Website Analyse aan.

Wat kost de SEO Website Analyse?

Wil je gebruik maken van de SEO Website Analyse, dan kost dat eenmalig 480 euro. De content voor je website kost eenmalig 560 euro. Voor 1.040 euro in totaal beschik je over een website met de juiste content, waarmee je jouw doelgroep bereikt en waarmee je gevonden wordt door de zoekmachines op internet.

Als je het actieplan door MartinGroenTeksten laat uitvoeren, sluit je een maandabonnement af voor 145 euro per maand. Voor een jaarabonnement, wordt elf maanden in rekening gebracht. Dit is een gemiddelde prijsindicatie. De daadwerkelijke abonnementskosten zijn uiteraard afhankelijk van de benodigde acties, die na de analyse van de "staat" van je website in het actieplan worden opgenomen. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

 

 
UA-112790760-1