MARTINGROENTEKSTEN

Tekstschrijver & Social Media

Martin Groen als tekstschrijver en journalist

 

Wie ben ik?

Ik ben Martin Groen. Op 26 oktober 1971 geboren in Voorburg en woonachtig in Den Haag. Al jarenlang heb ik een voorliefde voor het schrijfwerk.

Schrijven doe ik graag, het gaat me makkelijk af en regelmatig ontvang ik positieve respons.

Ook is vaak tegen mij gezegd: "ga daar nou eens wat mee doen." Vanaf oktober 2017 ben ik dat door MartinGroenTeksten op te richten, met heel veel plezier gaan doen.

Klanten zeggen dat ik mijn schrijfkwaliteiten aanvul door met ze mee te denken, ze echt te helpen, ze te adviseren en te ontlasten. Mijn meerwaarde lever ik door scherpte aan te brengen bij de klant, die hierdoor andere of nieuwe inzichten krijgt en daarmee zijn of haar voordeel doet.

 

Alpe d'HuZes en Giro di KiKa

Naast mijn liefde voor het schrijfwerk, ben ik veel op de racefiets te vinden. Met fietsclub De Klimmende Règâhs zet ik mij elk jaar in voor een goed doel, waaronder de afgelopen jaren Alpe d'HuZes en Giro di Kika. Bij activiteiten van deze fietsclub om sponsors te werven verzorg ik uiteraard de communicatie en social media. Kijk hiervoor op https://www.facebook.com/De-Klimmende-Règâhs-325270964159797/

Afbeelding interview Martin Groen voor Omroep WestInterview Martin Groen TV West

Daarnaast ben ik regelmatig in de studio van Den Haag FM te vinden om met Haags accent aandacht te vragen voor onze activiteiten en de goede doelen. Kijk en luister via https://denhaagfm.nl/?s=de+klimmende+regahs

 

 

 


 


 


 


 

 
UA-112790760-1