MARTINGROENTEKSTEN

Tekstschrijver & Social Media

Tekstschrijver & Social Media

Als tekstschrijver en social media specialist werkt MartinGroenTeksten met veel plezier voor met name eenmanszaken en ZZP'ers in Den Haag en omgeving.
Heb je geen tijd voor het schrijfwerk, beleef je geen plezier aan schrijven of heb je moeite met schrijven? Voor jou komt MartinGroenTeksten met een goed verhaal dat opvalt en op internet en de social media kanalen gevonden én begrepen wordt.

MartinGroenTeksten werkt professioneel en snel. Wat je in gedachten hebt, maar zelf niet uitgedrukt krijgt, zet MartinGroenTeksten om in de juiste boodschap: helder, doelgericht en foutloos. 

Heb jij een tekstschrijver of social media specialist nodig?

Je kunt bij MartinGroenTeksten terecht voor:

  • Hulp bij webteksten;
  • Hulp bij goede zoekmachine vriendelijke teksten voor jouw website (SEO);
  • SEO Website Analyse;
  • Hulp bij teksten voor mail, social media, blogs en columns en profielen op sociale media;
  • Het maken van teksten voor jouw folder of brochure;
  • Schrijver van specifieke teksten in jouw branche.

MartinGroenTeksten kun je ook inschakelen als journalist voor:

  • Artikelen en verhalen voor in kranten en magazines;
  • Pers- en nieuwsberichten;
  • Verslaggever;
  • Interviews.

Daarnaast werkt MartinGroenTeksten met veel enthousiasme als freelance journalist voor lokale media. Uiteraard is MartinGroenTeksten ook beschikbaar voor (eind)redactie en het redigeren en corrigeren van bestaande teksten of het aanpassen daarvan op de doelgroep.

Ook helpt MartinGroenTeksten als schrijver en als adviseur bij het omzetten van ideeën in concrete (ondernemers)plannen.

Onderscheidend tekstschrijver

Naast uitstekende schrijfkwaliteiten leeft MartinGroenTeksten zich in, in de persoon, het bedrijf, het verhaal en de boodschap. Datgeen wordt verteld, ziet men vervolgens terug op papier. Doortastend en duidelijk.

MartinGroenTeksten is behulpzaam, resultaatgericht, denkt mee en is onderscheidend door scherpte aan te brengen in hetgeen u voor ogen heeft. 

Wilt u als klant begrepen en ontlast worden? MartinGroenTeksten luistert, adviseert, doet dat met veel enthousiasme en zorgt dat snel resultaat wordt geboekt. Door die werkwijze wordt de klant ontlast!

Visie van de tekstschrijver

Mijn visie is een afgeleide van het gezegde 'het is zo klaar als een klontje'.

Als iets zo klaar is als een klontje, is het helemaal duidelijk. Iedereen begrijpt het of ziet dat het zo zit. Klaar betekent helder, duidelijk.

En dat is waar ik voor sta! Teksten moeten namelijk dusdanig zijn opgesteld dat iedereen het begrijpt of ziet dat het zo zit. 

Mijn visie vul ik nog aan met de woorden van Kahlil Gibran. Een Libanees-Amerikaans schrijver en kunstschilder die leefde van 1883 tot 1931.

Hij zei: "Wij zullen elkaar nimmer begrijpen, zolang wij de taal niet tot zeven woorden terugbrengen."

 

 

 

 

 

 
UA-112790760-1